POST-MASTECTOMIE TATTOO

Tepel-reconstructie of 3d Areolas of Dermatografie
Tatoeëren heeft vele kanten. Het pigmenteren van de huid kan een mooi plaatje opleveren maar je kunt er ook hele andere dingen mee doen! Zoals een littekens bijwerken. Maar het tatoeëren kun je ook gebruiken om na een borst-operatie (mastectomie) een tepelhof met tepel te tatoeëren.

Intussen zijn er al heel wat dames bij mij geweest. Mocht u hier meer over willen weten dan maak ik graag een afspraak met je om de mogelijkheden door te spreken en uit te leggen hoe ik te werk ga en wat u kunt verwachten.

Privacy
Omdat ik alleen op afspraak werk kan er niemand 'spontaan' binnen komen lopen in mijn studio in de Zaanstreek. Hierdoor is er veel privacy wat meestal als heel prettig wordt ervaren.

Werkwijze
Vooraf bespreek ik duidelijk welke kleur het beste past bij u huid en welke vorm u graag wilt. Misschien heeft u nog een foto van 'hoe het was'? In de tattoostudio zijn ook voorbeeldfoto's aanwezig.

De beide tepels worden in één behandeling getatoeëerd. Bij de tweede afspraak wordt de kleur indien nodig bijgewerkt. Soms kan het gebeuren dat het er een derde afspraak nodig is.

De inkt
In de meeste ziekenhuizen word getatoeëerd met inkt die verdwijnt. Soms verdwijnt het al na 3 maanden. De meeste vrouwen willen niet om de twee jaar opnieuw getatoeëerd worden wat heel begrijpelijk is. Daarom tatoeëer ik met blijvende inkt. Dit is goedgekeurde inkt door de GGD en RIVM. Hierbij hou ik mij strikt aan de toegestane inkt regels volgens 'de Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen' Dit is inkt die bij normaal gebruik geen gevaar voor de gezondheid of veiligheid van de mens opleveren.

Prijs
De prijs ligt tussen de 225 en 345 euro, afhankelijk of je één of twee borsten laat tatoeëren en afhankelijk van het littekenweefsel. Stuur mij een whatsapp om te weten wat de exacte prijs is voor jouw behandeling. ​Ik reken 1 prijs voor de totale behandeling. Dat is inclusief kennismakings gesprek, twee behandelingen (en een speciale nazorg creme). De tweede behandelingen is om bij te werken en om perfectie aan te brengen. De speciale naaldmodules, inkt en ander materiaal zit ook bij deze prijs inbegrepen. Geen onverwachte verrassingen dus!

Vergoeding
​Een veel gestelde vraag aan mij is of de tepeltattoo's die ik maak vergoed wordt door de zorgverzekering. Dit is niet het geval. Maar... u betaald voor de complete behandeling minder dan uw eigenrisico op jaarbasis. Dus is het in de meeste gevallen nog steeds goedkoper.

​Voor mij is dit een bewuste keuze omdat mijn prijs aanzienlijk omhoog moet als de vergoeding via uw zorgverzekering gaat. Er komt dan voor mij, maar ook voor uw verzekering, heel veel administratiekosten bij. Ik wil mijn werk graag voor iedereen betaalbaar houden! 


Bekijk meer tepeltattoos op mijn uitgebreide website tepelreconstructies (klik hier) . Ook voor meer informatie.

Weet je genoeg? Kijk dan verder naar de fun tattoos. Klik hier

 

 

 

© 2015 - 2024 IngePip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel