REACTIES

Waanzinnig!!! Èn blijvend!!  (Jacqueline uit Wormerveer)
"Een jaar na m'n borstamputatie kwam eindelijk die tepelreconstructie en 2 maanden daarna de tattoo's. Yeaaaahhh... wat keek ik daar naar uit!! Maar... ik ben 4x getattoeerd in het ziekenhuis en elke keer was het met 5 maanden zò vervaagd dat er weinig van terug te zien was. Tja, het is een natuurlijk product en zeer biologisch afbreekbaar... nou afbreekbaar werd me meer dan duidelijk... Ik was er klaar mee en de zorverzekering ook!
Toen... echt, just on the right time on the right place kwam ik met Inge in contact. Ik heb me nog nooit zo zeker en in goede handen gevoeld als bij haar! Het resultaat? Waanzinnig!!! Èn blijvend!! Had ik 2 jaar eerder moeten doen.. Maarja the right time was gewoon nu!! Dus Inge! Thanks a million!! "

        

Super mooi. Een kers op de taart!  (Astrid uit Utrecht)
Eindelijk durf ik weer naar de sauna. Zooo blij met dit resultaat! Dank je wel Inge!

Ik zag weer twee borsten! (een reactie van Anna)
Na een borstamputatie en daarna een borstreconstructie heb ik eerst de tijd genomen om te herstellen. In het ziekenhuis werd er  meerdere keren  een tepeltatoeage getatoeëerd maar het resultaat was niet goed. Veel te flets en het vervaagde steeds meer.
Ik accepteerde het zoals het nu was en vond het belangrijker dat ik weer 2 borsten had.

Totdat ik de foto`s zag op facebook van Inge Pip, wat mooi , zou het dan echt zo mooi bij mij kunnen worden vroeg ik me af.
Na een aantal vragen heb ik een afspraak gemaakt met Inge, geheel vrijblijvend.

Toch wel wat nerveus ging ik naar haar toe. Inge nam de tijd en leek zonder woorden aan te voelen hoe het voor mij moest zijn om deze stap te maken. Ze legde rustig haar werkwijze uit toen ik mijn verhaal had gedaan en dat voelde heel fijn en veilig.
Ze gaf ook duidelijk aan dat er een mogelijkheid bestond dat ik meerdere keren getatoeëerd moest worden omdat haar uitgangspunt is dat ik tevreden zou zijn.

Toen ze klaar was met de tatoeage en ik in de spiegel mocht kijken werd ik overvallen door wat ik zag, ik zag weer 2 borsten, borsten van mij en ondanks de littekens die altijd zichtbaar zullen blijven was ik zo enorm blij. De emoties die los kwamen had ik niet verwacht .
Ik ben Inge zo dankbaar voor haar goede werk en haar tijd en aandacht, zij heeft me geholpen mezelf weer compleet te zien.
Inge je bent een echte professional met liefde voor je werk, ik hoop dat je veel vrouwen op deze wijze mag verder helpen.
Ik wens jouw dan ook heel veel succes voor de toekomst en hoop dat vele vrouwen jouw gaan vinden en net zo blij zijn met een tepel tatoeage.

Lieve groet Anna

Het is blijvend en heel mooi gemaakt!  (Mirna uit Deventer)
​Ik ben heel erg blij met mijn tepeltattoos. Ik kan het iedereen aanraden die nog twijfelt. In het ziekenhuis wordt de tattoo gezet met inkt die niet blijft zitten. Deze wel! Nu kan ik eindelijk verder en hoef ik niet om de twee jaar terug om bij te werken.

 

© 2015 - 2023 IngePip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel