OVER INGE PIP

Als kind werd er bij ons aan tafel gepraat over bloed, operaties of ziektes. Woorden zoals hypertensie, intramusculair of X-thorax waren net zo gewoon als sperziebonen en bieflapje. Mijn moeder werkte in het ziekenhuis op hartbewaking en mijn zusje ging de verpleegopleiding doen (werkt intussen op de IC van de neonatologie). Ik ging, lekker dwars, een creatieve opleiding doen: Reclame en vormgeving. Want tekenen was mijn passie en ik wilde liever een potlood vasthouden dan een injectienaald.

Intussen houd ik potlood vast EN een naald! In 2013 ben ik begonnen met tatoeëren. De een noemt het een carrière switch maar voor mij is het een hele logische stap om mijn tekeningen behalve op papier ook op huid te zetten.
Met heel veel plezier werk ik de meest uiteenlopende ideeën uit van klanten. Ik neem de tijd om een tattoo te zetten en een babbeltje te maken. Want dat vind ik leuk EN belangrijk. Intussen heb ik bij verschillende leuke tattooshops gewerkt en veel van het vak geleerd.
Begin 2016 ben ik mij gaan specialiseren in litteken weefsel en tepelreconstructies middels tatoeages. Dit heeft mij altijd bijzonder geïntrigeerd en omdat ik toen mijn eigen studio kreeg, kon ik dit eindelijk gaan doen. Ik hecht veel waarde aan privacy en heb daarom geen spontane inloop.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur mij een whatsapp bericht: 06-38681846

 

     

      

Klik hier op Tepeltattoos om deze te bekijken

Of klik hier op siertattoos, die zijn ook mooi!
 

© 2015 - 2024 IngePip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel