Info

Betaling sieraden en kadobonnen

iDeal: snel in huis
Je kunt betalen met een veilige en universele geaccepteerde betaalmethoden: iDeal. Hiervoor heb je toegang tot internetbankieren nodig bij de banken: ABN-AMRO, ING, Rabo bank, SNS bank, ASN bank, Triodos bank of de Friesland bank.

Als je een bestelling doet via iDEAL wordt deze service verzorgd door Mollie Betaalservice Nederland. Op je afschrift staat dan: Mollie of Stg Mollie Payments.

Bankoverschrijving:
Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf van je bankrekening af te schrijven. Houdt er dan wel rekening mee, dat er zo’n vier dagen tussen het betalen van je bestelling en het opsturen van je spullen kunnen zitten. Wanneer ik je betaling na 7 dagen niet heb ontvangen, dan annuleer ik je bestelling. Opnieuw bestellen kan natuurlijk altijd.

 

Verzenden sieraden en kadobonnen

Ik bereken € 1,95 (België € 6,95) verzendkosten en stuur alleen pakketjes in Nederland en België. Andere landen op verzoek. Aanvragen via contactformulier.  

Mijn streven is om je bestelling zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Het is altijd leuk om je bestelling snel in huis te hebben. Dit betekent dat als je met iDeal betaalt, ik het meestal binnen vijf werkdagen zal opsturen. Het wordt immers met de hand gemaakt.

Als je per bankoverschrijving betaalt, dan stuur ik het op nadat de betaling op mijn rekening is bijgeschreven. Hier kunnen dus een of twee werkdagen extra overheen gaan.

Ik stuur pakjes altijd op, als iets niet aankomt dan is dit voor de verantwoordelijkheid van de klant. Als je zekerheid wilt, dan kan ik je bestelling aangetekend opsturen. De meerkosten zijn dan voor je eigen rekening.

Heb je een vraag of opmerking over de sieraden, stuur dan een whatsapp bericht naar: 06-38681846 Ik probeer alle vragen binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

 

Retour of Ruilen sieraden en kadobonnen

Bij mij krijg je 14 dagen de tijd om je bestelling of een deel van de bestelde producten zonder opgave van reden ruilen of retour sturen. De producten dienen binnen 14 dagen (na het in ontvangst nemen van je bestelling) geretourneerd te zijn.

Je kunt alleen producten retourneren die onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking zitten. Je kunt je bestelling/producten ruilen tegen een ander artikel, retourneren voor het aankoopbedrag of een tegoedbon.
LET OP: Op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je eerst schriftelijk (via email) contact op te nemen met Inge Pip. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en ordernummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.

Na de zichttermijn van 14 dagen is de overeenkomst bindend en kunnen producten niet meer geretourneerd worden.

De aankoopsom wordt binnen 8 dagen teruggestort. Voor het terugbetalen van dit bedrag hebben wij je bankrekeningnummer nodig.

Let op! het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling hebt voldaan.

© 2015 - 2023 IngePip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel